Vanda Teaterförening presenterar
Den fula Ankungen

PREMIÄR 13.6.2021​

***

Hoppfullt ser vi fram emot premiär 13.6 av Den fula Ankungen. Ett medryckande äventyr för hela familjen, med mycket sång och dans i två akter.

Tiderna har varit och är tunga och krångliga, men nöden kan sannerligen vara uppfinningarnas moder. För att vi och ni bästa publik ska vara trygga bjuder vi på följande:

***

Alla skådespelare använder mask. Varje rollkaraktär bär en specialsydd mask i form av näbb eller nos som en del av kostymen.

***

Läktaren består av små bord med stolar utspridda över ett öppet område. Vi tar in max 40 personer/föreställning och alla sällskap placeras vid ett eget bord eller flera.

***

Betala helst med kort eller MobilePay.

***

Kaffe med tilltugg till pausen kan ni beställa i samband med biljettbokningen.

Ring eller sms:a 050-5390818

Biljetter vuxna: 20e / barn 3-12 år: 10e

Kaffe (te, saft) och tilltugg: 5e

VÄLKOMMEN!

************

Vanda Teaterförenings tjugofjärde sommarproduktion kommer vara den klassiska H.C Andersén sagan Den fula Ankungen, dramatiserad av Mia Portin och regisserad av Dan Söderholm. Nyskriven dansglad musik av Jesper Eklund. Spelplatsen kommer vara den Gamla kvarnen i Helsinge kyrkoby.

“Som de flesta sagor är även denna alltid aktuell. Och kanske mer just nu än på länge i vårt samhälle.”

- Mia Portin

*********